Fiscaliber is sparringpartner van accountants- en administratiekantoren

Fiscaliber is de ideale partner voor accountants- en administratiekantoren. Fiscaliber kan volledig onafhankelijk uw dienstverlening aanvullen op punten die voor u en uw cliënten belangrijk zijn.

Fiscaliber beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten. Wanneer specialistische kennis gewenst is, kan Fiscaliber in haar netwerk de juiste specialist voor u en uw cliënt vinden, die op dezelfde basis als Fiscaliber werkt: "sense, no-nonsense".

Voor ons is het belangrijk dat u en uw cliënt op voorhand duidelijkheid hebben over de te verwachten kosten van onze diensten. Daarom geven wij vooraf een inschatting van deze kosten. Er kunnen echter altijd onvoorziene werkzaamheden ontstaan. Mocht dit zo zijn dan informeren en overleggen wij dat met u en uw cliënt, zodat u en uw cliënt niet voor onaangename verassingen komen te staan.

Esther Rommel is uw directe contactpersoon. Zij zorgt ervoor dat de werkzaamheden adequaat en correct worden uitgevoerd. Esther Rommel heeft aandacht voor u, uw cliënt en zijn/haar bedrijf en is daardoor op de hoogte van wat er speelt. Zij zal daarom regelmatig contact met u en eventueel uw cliënt hebben. Af en toe even bijpraten over de stand van zaken en de laatste ontwikkelingen zonder dat dit direct leidt tot extra kosten.

Esther Rommel nodigt u graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. U kunt Esther bereiken op: 06 41 02 49 14 of e.rommel@fiscaliber.nl.

Esther Rommel

Esther Rommel haar motto is:
"Een ieder moet doen waar hij goed in is:
De ondernemer onderneemt en Fiscaliber
helpt bij de rest."

lees meer over Esther Rommel ...