Fiscaliber adviseert advocaten en juristen

In juridische procedures spelen fiscale aspecten vaak ongezien een grote rol. Wanneer u een ondernemer of een vennootschap vertegenwoordigt, kan de uitkomst van de procedure grote fiscale gevolgen hebben. Maar ook bij arbeidsrelaties kunnen fiscale aspecten een rol spelen. Bijvoorbeeld in de situatie van een gouden handdruk of ontslaguitkering. Fiscaliber kan u behulpzaam zijn bij het verkrijgen van inzicht in de fiscale gevolgen.

Een bijzonder fiscaal aspect bij juridische procedures is de belastingschade. Aan dit aspect wordt vaak weinig aandacht besteed. De belastingschade kan een substantieel onderdeel uitmaken van de totale schadepost. Fiscaliber heeft ervaring met de berekening en onderbouwing van belastingschade. Door de belastingschade te laten berekenen en onderbouwen krijgt u een goede inschatting van de omvang van de belastingschade. Hierdoor staat u sterker in uw juridische procedure.

Esther Rommel nodigt u graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. U kunt Esther bereiken op: 06 41 02 49 14 of e.rommel@fiscaliber.nl.

Esther Rommel

Esther Rommel haar motto is:
"Een ieder moet doen waar hij goed in is:
De ondernemer onderneemt en Fiscaliber
helpt bij de rest."

lees meer over Esther Rommel ...

U bevindt zich momenteel op: Home - Fiscaliber adviseert advocaten en juristen