Fiscaliber adviseert het midden- en kleinbedrijf

Wij hebben jarenlange ervaring met fiscale aangelegenheden waarmee u, als ondernemer, te maken kunt krijgen. U kunt daarbij denken aan bedrijfsoverdrachten, herstructureringen, estate planning, pensioenen maar ook een boekenonderzoek en de onderhandeling daarbij. Daarnaast kunnen wij u bijstaan in een rechtszaak.

Voor ons is het belangrijk dat u op voorhand duidelijkheid heeft over de te verwachten kosten van onze diensten. Daarom geven wij vooraf een inschatting van deze kosten. Er kunnen echter altijd onvoorziene werkzaamheden ontstaan. Mocht dit zo zijn dan informeren en overleggen wij dat met u, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Esther Rommel is uw directe contactpersoon. Zij zorgt ervoor dat de werkzaamheden adequaat en correct worden uitgevoerd. Esther Rommel heeft aandacht voor u en uw bedrijf en is daardoor op de hoogte van wat er bij u speelt. Zij zal daarom regelmatig contact met u hebben. Af en toe even bijpraten over de stand van zaken en de laatste ontwikkelingen zonder dat dit direct leidt tot extra kosten.

Esther Rommel nodigt u graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. U kunt Esther bereiken op: 06 41 02 49 14 of e.rommel@fiscaliber.nl.

Esther Rommel

Esther Rommel haar motto is:
"Een ieder moet doen waar hij goed in is:
De ondernemer onderneemt en Fiscaliber
helpt bij de rest."

lees meer over Esther Rommel ...